Kyrgios u čudu: Ovom navijaču je ovo bio posljednji meč na Australian Openu

Treba mu zabraniti sve sportske manifestacije

Kyrgios u čudu: Ovom navijaču je ovo bio posljednji meč na Australian Openu

Zar ima neko luđi na teniskim terenima od Australca Nicka Kyrgiosa? Ima, ali među navijačima. 

Kyrgios je u meču 2. kola Australian Opena porazio Srbijanca Viktora Troickog sa 3:0, ali brojni navijači, pa čak i tenisei će meč zapamtiti po jednom navijaču koji je očito sa pameti 'na vi'.

Naime, u trenutku kada je Kyrgios krenuo da servira, navijač je ustao, upalio kameru i počeo da viče. Australijski teniser se okrenuo i u čudu gledao prema navijaču koji gotovo pola minute nije htio da prestane.

Vjerovatno su za njega mečevi ovogodišnjeg Australian Opena gotovi, a ne bi bilo loše da mu se zabrane ulasci i na ostale sportske manifestacije.

Pogledajte primjer kako ne treba da se ponaša jedan navijač:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi