Lijepu sutkinju ne puštaju na miru: "Puno je silikona!"

Srbijanka na udaru javnosti

Lijepu sutkinju ne puštaju na miru: "Puno je silikona!"

Edmir Škorić
Teme:

Marijana Veljović zasjenila je mnoge na US Openu, ali sutkinju iz Srbije sada napadaju zbog navodnih plastičnih ugradnji.

Svjetski poznata sutkinja često je u centru pažnje, što zbog svog izgleda, što zbog određenih odluka u važnim teniskim mečevima, a sada inostrani mediji o njoj pišu iz dva razloga: Prvi je taj što joj je Boris Becker udijelio komplimente koji su okarakterisani kao seksistički komentari, a drugi taj što veći dio javnosti smatra da je - puna silikona!

Twitter je zbunjen od početka US Opena zbog 33-godišnje sutkinje. Korisnici pišu da ne bi mogli prepoznati Veljović, da izgleda drugačije i da je imala doradu na licu.

"Marijnana Veljović puna je silikona. Prvo Jelena Janković pa sad ona", napisala je korisnica Twittera Gordana Janković na svom profilu.

Na Eurosportu se čak razgovaralo o mogućoj plastičnoj operaciji. Komentator Emre Yazıcıol rekao je da je vjerovatno ubrizgavala botoks.

I generalno je sudijama teško na US Openu i na velikim turnirima. Primjerice, Eva Asderaki se sukobial s Alexanderom Zverevom. Nijemac je žestoko napao Grkinju nakon njene jedne odluke u četvrtfinalnom meču. Ona je bila prva žena koja je 2015. godine sudila muško Grand Slam finale na US Openu.

A tu je, naravno, i Aurélie Tourte. Nije se previše zabrinula zbog situacije u kojoj je Novak Đoković diskvalifikovan jer je pomoćnu sutkinju Lauru Clark pogodio lopticom.

Francuskinja je već odavno dokazala da se ne boji velikih imena. Na Australian Openu prkosila je Rafaelu Nadalu. I na pripremnom turniru za US Open, Serena Williams osjetila je njenu strogoću i autoritet.

Top Komentari

MaDaj
Ja mislim u današnjem svijetu svaka žena koja si može priuštiti botox i slične ***darije to i radi.... to je postalo jedna vrsta norme..uostalom ljudsko tijelo “pojede” botox u roku od par mjeseci tako da ne vidim problem u svemu tome... dali je pametno ili ne, koga briga, ako ih to čini sretnim i ne povrijedjuje nikog drugog samo naprijed... WHO gives a šit
5 0
Penderinos
Ako želi rame za plakanje javi se na broj 0616564569 poslije možda i sex
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi