Nadal je osvojio Australian Open, ali u Madridu je sve u znaku Novaka Đokovića
Foto: Screenshot

Grad "zatrpan" Noletovim posterima

Nadal je osvojio Australian Open, ali u Madridu je sve u znaku Novaka Đokovića

Eldar Ganibegović

Svjetski teniser broj jedan Novak Đoković još uvijek nije počeo sezonu.

Nakon što je iz Australije deportovan dan prije početka Australian Opena, Nole čeka početak turnira u Dubaiju 14. februara na kojem bi trebao nastupiti i započeti takmičenje u 2022. godini.

Za 1. maj zakazan je početak Masters turnira u Madridu. Nije poznato da li će tamo Đoković nastupiti, no organizatori turnira u prijestolnici Španije odlučili su se na zanimljivu promotivnu kampanju.

Naime, cijeli grad "zatrpan" je promotivnim posterima na kojima se nalazi Đokovićev lik, pa se da naslutiti kako će Srbijanac ipak biti učesnik ovog turnira.

Inače, turnir u Madridu uvertira je za drugi Grand Slam sezone Roland Gaross ili ti French Open, a titulu od prošle godine brani Zverev.

Novak Đoković je ovaj turnir osvajao tri puta u karijeri, a posljednji put 2019. godine.

Top Komentari

doledolovski
Mah lahko je osvojiti turnir kad Dzumhur ne igra
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti