Teniser zaledio atraktivnu plavušu na tribini na pitanje šta će raditi: "Ako mi ona dopusti..."

Završila je u nevjerici

Teniser zaledio atraktivnu plavušu na tribini na pitanje šta će raditi: "Ako mi ona dopusti..."

Admin Čaušević

Atraktivna Morgan Riddle nije bila previše zadoovljana nakon što je njen dečko Taylor Fritz osigurao siguran prolaz u drugo kolo Australian Opena. Krivac je upravo sjajni teniser.

Mnogi su mišljenja da će ovaj teniser daleko dogurati na prvom Grand Slamu ove sezone, a osmi nositelj je svoj turnir počeo pobjedom 6:4, 6:2, 4:6, 7:5 nad Nikolozom Basilashvilijem.

Tokom intervjua nakon pobjede igrao se s vatrom i rizikovao je gnjev svoje itekako zgodne djevojke Morgan Riddle.

Na pitanje kako planira provesti večer nakon pobjede u prvom kolu, nasmijani Fritz je rekao: "Ići ću na večeru, a onda igrati možda neke video igrice ako mi djevojka dopusti."

Kamere su u tom trenutku prikazale Riddle, koja se uopšte nije činila impresioniranom zbog prijedloga njenog dečka.

Oglasi

Fritz, 25, izazvao je još jednu pometnju prije nego što je napustio dvoranu John Cain Arene.

Amerikanac sa jakim servisom, koji je vezao četiri uzastopna asa za osvajanje jednog gema u 42 sekunde u četvrtom setu je prije izlaska potpisao objektiv kamere.

Ali fanovi su ostali u šoku kada su pomislili da je nacrtao penis, a Fritz je morao na Twitteru pojasniti da je ustvari želio nacrtati katanac.

"Za vašu informaciju, pokušavao sam nacrtati katana. Samo sam zaboravio vrlo važnu činjenicu da sam loš u crtanju."

Riddle glumi u novoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji Break Point. Manekenka iz Minnesote, 25, sada živi u Los Angelesu i redovno svoje pratitelje na Instagramu obavještava gdje je i šta radi.

[twitter]https://www.instagram.com/p/ChNLUXZuC2U/?hl=en[/twitter]

Zaljubljeni par je u vezi, a Fritz od ranije ima sina s bivšom suprugom Raquel Pedraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije