Murray: Sjajno je dijeliti teren sa Serenom
Imao je ovaj teniser mnogo toga za reći nakon meča

Nakon meča mješovitih parova

Murray: Sjajno je dijeliti teren sa Serenom

E. Dindić

Nakon izuzetno teške godine Murray se polako vraća na teniske terene. 

Andy Murray na oduševljenje domaćih ljubitelja tenisa nakon dugo vremena odigrao je meč na Wimbledonu u konkurenciji mješovitih parova sa Serenom Williams.

"Bio je ovo jedan veoma interesantan i zabavan susret. Ali mislim da smo obavili i sjajan posao. Dijeliti teren sa Andyjem je stvarno nešto posebno. Iako sam Grand Slam šampionka i dalje imam dosta toga što mogu naučiti", rekla je Serena Williams.

Murrayu je ovo bio važan meč s obzirom da se vraća na teren poslije dužeg vremena.

"Kako je meč odmicao sve više smo bili opušteniji i uživali smo. Ovo je sjajno iskustvo za mene, biti na terenu sa Serenom, poslije teške prošle godine. Uživao sam. Najimpresivnije kod nje mi je servis. Nisam navikao dobivati toliko laganih poena u  konkurenciji mješovitih parova.", rekao je Murray.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije