Nadal dobio pitanje o Đokoviću, a onda počeo praviti grimase: "Malo je dosadilo..."

Španski teniser komentarisao cijelu situaciju

Nadal dobio pitanje o Đokoviću, a onda počeo praviti grimase: "Malo je dosadilo..."

E. Čaušević

Novak Đoković je i dalje glavna tema u Australiji nakon što mu je zabranjen nastup na Australian Openu.

Đoković je desetak dana boravio u Melburneu gdje se borio da dobije vizu za ulazak u ovu zemlju, ali na kraju nije uspio i deportovan je.

Srbijanski teniser se vratio u Beograd i nažalost neće učestvovati na Australian Openu koji je za njega bio jedan od omiljenih turnira u sezoni.

Iako je saga oko Novaka završena on je i dalje glavna tema na Australian Openu, a ostali igrači ne mogu izbjeći pitanje o prvom reketu svijeta.

Naime, nakon što je Rafael Nadal uspješno prošao prvo kolo uslijedila je press konferencija, a samo je bilo pitanje trenutka kada će neko postaviti pitanje o Novaku. Kada se to desilo Nadal je odmah počeo praviti grimase na licu, te je poručio da mu je dosadilo više pričati na tu temu.

"Malo sam umoran od te teme. Kada je dobio na prvom suđenju rekao sam da je pravda progovorila, ali onda je donesena drugačija odluka. Nikada neću biti protiv onoga što pravda kaže", rekao je Nadal i nastavio.

"Uvijek sam imao dobar odnos sa svojim rivalima jer je život bolji kada je tako. S Novakom je tako oduvijek i želim mu sve najbolje. Cijela situacija je bila veliki nered, on nije jedini koji je pogriješio, ali je isto tako dijelom odgovoran".

Top Komentari

bk123
volio bih da Australiju osvoji bilo tko osim ovog čupača gaća iz guzice
3 5
fudo.98
Čovjek rekao istinu, dojadilo i Bogu i narodu.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi