Đoković stigao u Beograd, a onda svojim potezom razočarao navijače i novinare na aerodromu

Tiho otišao kući

Đoković stigao u Beograd, a onda svojim potezom razočarao navijače i novinare na aerodromu

Endin Čaušević

Novak Đoković neće nastupiti na Australian Openu ove godine nakon što je jučer zvanično odlučeno da će biti deportovan.

Srbijanski teniser nakon drame koja je trajala desetak dana nije dobio vizu za ulazak u Australiju, a vlast u ovoj zemlji je i na sudu dobila slučaj protiv Đokovića i odlučili su da ga deportuju.

Đoković je oko 12 sati sletio na aerodrom u Beogradu ispred kojeg ga je čekao veliki broj fanova i novinarskih ekipa koji su očekivali da će se prvi reket svijeta pojaviti ispred njih.

Oni su skandirali Novaku i nadali se da će se barem pojaviti na prozoru kako bi ih pozdravio, ali se to na kraju nije desilo.

Srbijanski mediji objavili su da je Đoković dosta tiho napustio aerodrom i odlučio je da se neće zadržavati i jasno je da mu je nakon svega potreban mir i boravak s porodicom kako bi se oporavio od svega što se dešavalo.

Također, Novak je ranije izjavio da na ovu temu neće govoriti sve dok traje Australian Open, te da će tek nakon toga da održi press konferenciju.

Jasno je da se Đoković drži tog opravdanja i to je čini se glavni razlog zbog čega nije htio da se pojavi danas pred navijačima i novinarskim ekipama, te je htio da izbjegne sva moguća pitanja oko dešavanja u Australiji.

Top Komentari

Kiss
Pametan potez,ispeci pa reci
6 0
Medo-Brundo
Eeee narod je budala. Oni mislili ovaj njih nesto voli.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi