Nadal ljut na novinare zbog pitanja: Ne želim da pričam o tome
Vjenčanje je planirano da se održi na jesen

Španac ne želi pričati o ovoj temi

Nadal ljut na novinare zbog pitanja: Ne želim da pričam o tome

S. Pašalić

Rafael Nadal je ljut zbog glasina o njegovom vjenčanju sa dugogodišnjom djevojkom Marijom Francisco Perello koje će se održati u jesen.

Španac nije želio da se vijest o njegovom vjenčanju proširi jer je želio da sve bude intimno, ali je magazin Hola u srijedu objavio ovu informaciju.

Kada su novinari zamolili španskog tenisera da prokomentariše ove navode on je potpuno izgubio živce.

"Neću ništa da vam kažem, to mi mnogo smeta. Nikada o ovome nisam pričao pa neću ni sada. Želiš pe pitati o vjenčanju, zar ne? Razumijem da radiš svoj posao, ali ja ti ne želim ništa reći", rekao je Nadal.

Kako je pisao magazin Hola, na Nadalovom vjenčanju bi trebale da se pojave mnoge zvijezde, između ostalih i Pau Gasol, ali nije poznato da li će među zvanicama biti Novak Đoković i Roger Federer sa svojim ljepšim polovinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti