"Nadal nema šanse protiv Đokovića"

Jasno je istakao svoje mišljenje

"Nadal nema šanse protiv Đokovića"

Samir Mlaćo

Danas se od 15 sati igra veliko finale na Ronald Garosu. Snage će odmjeriti Rafael Nadal i Novak Đoković.

Legendarni Goran Ivanišević smatra da Nadal nema šanse.

"Gledali smo Nadala u Parizu i sve je isto kao uvijek, ali nije isto. Ovo su perfektni uvjeti za Novaka, ali za Nadala ne! Nadal će uvijek dobiti one koje treba dobivati. Po meni Nadal nema nikakve šanse u ovakvim uvjetima, po ovakvoj zemlji i s Novakom koji mu je već ušao u glavu. Malo sam otišao predaleko, ali po meni je Novak favorit“, kazao je Ivanišević, inače Đokovićev trener.

Zanimljivo da će meč pratiti putem TV-a s obzirom da je sa srbijanskim teniserom drugi trener.

Top Komentari

Miskolizac
Ee Ivanisevicu, moj si, al lupetas, pa zna se ciji je dom Roland Garos, inace sam fan Federera, al Nadal na Roland Garosu nema konkurenciju.
5 1
Sloboda
6:0 6:2 Nadal nije imao šanse da i drugi set dobije 6:0
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi