Nadal potpuno poludio nakon pitanja novinara: Stvarno me to pitaš? To je sr*nje!
Italijanski novinar je iznervirao Nadala sa svojim pitanjem

Španac nije mogao vjerovati šta je čuo

Nadal potpuno poludio nakon pitanja novinara: Stvarno me to pitaš? To je sr*nje!

S. Pašalić

Rafael Nadal je sinoć u meču 1. kola grupe A završnog turnira u Londonu poražen sa 6:2, 6:4 od Alexandera Zvereva.

Nijemac je odigrao sjajan meč u kojem je potpuno nadigrao Nadala, a mnogi smatraju da je na lošu igru Španca utjecala i povreda zbog koje je njegov nastup na ovom turniru bio pod znakom upitnika.

Ipak, bilo je i onih koji su smatrali da su drugi razlozi bili uzrok poraza Nadala pa ga je tako jedan italijanski novinar pitao da li je njegova svadba utjecala na poraz od Zvereva, na što je Španac potpuno poludio.

"Stvarno me to pitate? Je li ovo neka šala. Zaista sam iznenađen što me to pitate. S istom sam djevojkom 15 godina, imam vrlo stabilan, normalan život. Nije bitno to što sada imam prsten na ruci. Hajde da nastavimo dalje s pitanjima jer je ovo bilo sra**e.", rekao je ljutiti Nadal.

Španac će u srijedu odigrati meč 2. kola protiv Medvedeva u kojem će tražiti pobjedu s kojom bi ostao u igri za prolazak u polufinale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi