Nadal donio odluku kojom je sve iznenadio

Tokom priprema za AO

Nadal donio odluku kojom je sve iznenadio

H. Zilić

Najbolji teniserke i teniseri svijeta pripremaju se za prvi Grand slam sezone, Australian Open.

Ovogodišnje izdanje počinje 10. feburara, a svi takmičari će se morati strogo pridržavati uputa od strane nadležnih i organizatora vezano za trenutnu situaciju oko koronavirusa.

Na AO, Rafael Nadal će biti jedan od kandidata za osvajanje turnira u muškoj konkurenciji, a prije turnira u Melbourneu iznenadio je sve svoje navijače.

Španski teniser je potvrdio da će nastupati na turniru u Rotterdamu iz serije ATP 500, koji je nakon Australian Opena, a ovo će biti prvi put nakon 12 godina da Nadal uzima učešće na turniru u nizozemskom gradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi