Nadal se nije oglašavao za Đokovičev skandal jer je na Ibizi i sam kršio pravila

Pojavile se fotografije u medijima

Nadal se nije oglašavao za Đokovičev skandal jer je na Ibizi i sam kršio pravila

E. Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković prethodnih dana nalazi se na nevjerovatnom udaru javnost zbog skandala koji je nastao na turniru Adria Tour kojeg je on organizovao.

Naime, Adria Tour se igrao prvo u Beogradu, a tokom vikenda mečevi su se igrali u Zadru. No, pred finalni meč došla je šokantna vijest da je teniser koji je igrao na oba turnira, Grigor Dimitrov, pozitivan na koronavirus.

Nakon toga turnir je odgođen, a kasnije se ispostavilo da su zaražena još četiri tenisera među kojima je i Đoković. Svi su osuli paljbu po Đokoviću za neodgovorno ponašanje i bahatost tokom pandemije koronavirusa.

Mnogi su očekivali da će se oglasiti i Rafael Nadal koji je prvi kritikovao Noleta kada je izjavio da se neće vakcinisati. Međutim, španski mediji pišu da se Nadal nije još uvijek oglasio jer je navodno i sam prekršio neka pravila u posljednje vrijeme.

Nadal se prethodne dvije sedmice nalazi na odmoru na Ibizi sa svojom porodicom i prijateljima. On je iznajmio jahtu, te su se jutros pojavile fotografije koje pokazuju da Nadal i društvo krše pravila.

 The topless Spaniard boarded the jetski off the back of an enormous yacht

U Španiji je zabranjeno ukupljanje u grupama na manjem prostoru, te kako stvari stoje Nadal se toga nije pridržavao. No, to se nekako našlo u sjeni dešavanja na Adria Touru, ali španski mediji pišu da se Nadal nije oglašavao jer je svjestan da bi se i on u tom slučaju našao na udaru kritika.

 Nadal is on holiday with wife Xisca Perello

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi