Nekadašnji pobjednici dobili pozivinice za US Open

Organizatori pozvali zvučna imena

Nekadašnji pobjednici dobili pozivinice za US Open

A. Čaušević
Teme:

Nekadašnji pobjednici US Opena Andy Murray i Kim Clijsters pozvani su da učestvuju na ovogodišnjem izdanju Grand Slama u New Yorku. 

Prvi Grand Slam u karijeri Murray je osvojio upravo u New Yorku i to 2012. godine, dok je Clijsters pobjednica otvorenog prvenstva SAD-a bila 2005. 2009. i 2010. godine.

Britanac i Belgijanka su dobili pozivnice i za Cincinnati Masters koji će se također igrati u New Yorku i to od 20. do 28. augusta.

Inače, početak US Open je planiran za 31. august, ali već sada je poznato da neće nastupiti neki od najboljih tenisera današnjice, prije svih Rafael Nadal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi