Ni Džumhur nije vjerovao šta je gledao: "E ovo je stvarno nevjerovatno"

Oduševljen igrom Đokovića

Ni Džumhur nije vjerovao šta je gledao: "E ovo je stvarno nevjerovatno"

E. Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković po sedmi put je osvojio Australian Open nakon što je u finalu savladao Rafaela Nadala.

Mnogi su očekivali da će ovo biti žestoka borba starih rivala u finalu, no na kraju su ostali bez teksta nakon što je Đoković očitao lekciju Nadalu i dobio ga sa 3:0.

Meč su pratili i bh. teniseri koji će početkom februara igrati Davis Cup okršaj protiv Australije. Naš najbolji teniser Damir Džumhur je na Instagramu objavio video odlučujućeg poena na meču kada je Đoković pobijedio.

Ni sam Džumhur nije mogao vjerovati da je meč završio tako brzo, a za igru svog prijatelja Novaka Đokovića imao je samo kratak komentar: "E, ovo je stvarno nevjerovatno".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije