Nevjerovatni Kyrgios nastavlja show: "Kako da igram tenis ako sam napaljen na terenu?"
Foto - EPA

Australac u centru pažnje

Nevjerovatni Kyrgios nastavlja show: "Kako da igram tenis ako sam napaljen na terenu?"

M. Šljivak

Najkontroverzniji teniser današnjice, Australac Nick Kyrgios (26), ponovo je u centru pažnje.

On je poznat kao čovjek koji ne krije apsolutno ništa, a gostujući u jednom podcastu otkrio je kako nije mogao da se usredotoči na tenis jer bi zbog odsustva djevojke bio napaljen na terenu.

"Od prve djevojke sam bio razdvojen šest mjeseci i kako da igrate na visokom nivou kada vam neko nedostaje emocionalno i fizički. To postaje seksualna frustracija. Na terenu sam i ne mogu da igram ako sam napaljen. Znate na šta mislim", rekao je Kyrgios i nastavio je:

"Nije bitno koji posao raditi jer kad ne vidite partnera tako dugo, trpi posao, neraspoloženi ste. Bio sam najgori ku*vin sin kada sam bio tako dugo odvojen od djevojke".

Otkrio je i da nije imao baš najbolji odnos ni sa porodicom.

"Imao sam loš odnos sa porodicom jer sam uvijek na putu. Prolazio sam kroz brojne probleme i odbacivao sam porodicu jer sam smatrao da je cijeli svijet protiv mene. Odvojio sam se od svih i svađao sam se sa ljudima koje volim. To više ne želim da se ikad ponovi", rekao je Kyrgios.

Australac je trenutno 92. teniser svijeta, ali apsolutno svi se slažu da on ima kvalitet i za Top 10, no njegov temperament ga sputava.

Top Komentari

Arnel925
Kad se teniseri nesto qurce onda znaš da nije nesto uredu sa ovim svijetom
2 1
roki-rokic
Bolje da kazes dok se ona karala negje ti si bio napaljen .Glupane glupiiii glup ko kamene.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi