Je li press konferencija mjesto za jelo? Za umišljenu "zvijezdu" očito da

Nick Kyrgios u elementu

Je li press konferencija mjesto za jelo? Za umišljenu "zvijezdu" očito da

E. Ganibegović

Kontroverzni teniser Nick Kyrgios mnogo puta je u centru medijske pažnje zbog negativnih stvari koje radi, a tako je i ovaj put.

Nick Kyrgios je pokazao velike emocije u 1. kolu Wimbledona, u kojem je u pet setova pobijedio Paula Jubba, rezultatom 3-6, 6-1, 7-5, 6-7 (3), 7- 5.

Nakon pobjede u meču protiv Paula Jubba, Nick Kyrgios je ponovno imao izvanredan nastup na press konferenciji. Došao je pred novinare s porcijom sushija.

Nakon meča prvog kola u All England Clubu, Kyrgios više nije mario za poštovanje prema prisutnima u prostoriji i počeo je jesti sushi dok je odgovarao na pitanja.

Sve to uslijedilo je, podsjetimo, nakon još jednog nevjerovatno bezboraznog poteza kada je pljunuo prema navijačima. 

Time je pokazao šta misli o njihovim zvižducima, ali i generalnom ponašanju prema pojedinim teniserima i teniserkama.

Svakako da će ATP, ali i organizatori kazniti Kyrgiosa zbog ovo neprimjerenog poteza, a visinu kazne saznat ćemo u narednim danima.

Top Komentari

doledolovski
Kad ne mozes svojim znanjem privuci paznju mase,onda mozes svojom gluposti
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi