Kyrgios dobio sa tribina 'bračnu ponudu' od mušakrca, te dao i odgovor na svoj način

Mnogi su ostali u čudu

Kyrgios dobio sa tribina 'bračnu ponudu' od mušakrca, te dao i odgovor na svoj način

Samir Mlaćo
Australskog tenisera Nicka Kyrgiosa prate brojne kontroverze tokom karijere.

Australskog tenisera Nicka Kyrgiosa prate brojne kontroverze tokom karijere.

Kyrgios je često u centru pažnje, bez 'dlake je na jeziku', što ga često zna i koštati.

Ipak, temperament se teško mijenja, a sada je na revijalnom meču u Meksiku dobio nevjerovatnu ponudu.

Naime, jedan navijač je nakratko prekinuo meč i sa tribina uzviknuo.

“Nick, hoćeš li da me oženiš“, pitao je navijač.

Oglasi

Australac se baš tada spremao da servira, no zaostao je i pogledao navijača. Nasmijao se na ovu 'bračnu ponudu', te samo raširio ruke.

Kyrgios iza sebe ima nekoliko burnih veza te dosta ljubavnih skandala, a trenutno je u ljubavi sa manekenkom Costeen Hatzi.

Čini se da je Kyrgios u svakom obliku sazrio, a zasluge za to pripadaju i njegovoj djevojci, s kojom je razvio najemotivniju vezu do sada i javno joj se zahvalio na tome.

"Draga Hatzi, na kakvom sam putu bio dosad! Moj život nije isti otkako sam te upoznao. Nastavljaš me nasmijavati i biti mi sve u teškim trenucima. U životu će uvijek biti borbi i samo ću se željeti popeti na vrhove i spustiti u doline s tobom. Nastavit ćemo istraživati svijet i iskusiti sve ludosti koje se mogu otkriti, ali ovom porukom samo te želim podsjetiti da te volim i da si najbolja partnerica", posebna je poruka koju je Kyrgios poslao svojoj djevojci.

Oglasi

Kyrgios je dugi niz godina na ATP sceni, ima sedam titula u singlu i četiri titule u dublu. Najbolje rangiran bio je 24. oktobra 2016. godine, kada je zauzimao 13. mjesto. Ako ponovi sezonu kao ovu, nema sumnje da će ući među 10 najboljih i napraviti najbolji rezultat u karijeri.

Što se tiče njegovog ljubavnog života, sa trenutnom djevojkom je već skoro godinu dana.

Costeen je trenutno velika podrška neukrotivom Kyrgiosu, kojeg prati na svim turnirima, a bila mu je podrška na svim mečevima na nedavnim turnirima gdje je osvajao titule.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi