"Nisam mislio da ću reći lijepe stvari o tebi, ali..:"

Đoković nakon trijumfa

"Nisam mislio da ću reći lijepe stvari o tebi, ali..:"

Eldar Ganibegović

Novak Đoković osvojio je Wimbledon današnjom pobjedom od 3:1 protiv Nicka Kyrgiosa.

"Nemam riječi da kažem šta mi znače ovaj turnir i ovaj trofej. To mi je uvijek bio najdraži turnir. Wimbledon me motivisao da igram tenis. Vidio sam pobjedu Petea Samprasa i zamolio roditelje da mi kupe reket. Blagoslovljen sam što držim ovaj trofej u ruci", rekao je Novak Đoković nakon pobjede na Wimbledonu.

Novak Đoković imao je nekoliko riječi za reći i svom rivalu Nicku Kyrgiosu. Srbijanac je rekao Australcu da ima sve kvalitete da postane najbolji igrač na svijetu i podsjetio na težak odnos između njih dvojice.

"Nick, vratit ćeš se, ne samo na Wimbledon, nego i u druga finala. Znam da se teško tješiti ovako teškim porazom, ali pokazao si da možeš biti najbolji na svijetu, pogotovo na ovoj podlozi. Želim ti sve najbolje.

Jako te poštujem, imaš nevjerojatan talent i čini se da ti sve ide od ruke. Nikad nisam mislio da ću reći toliko lijepih stvari o tebi, s obzirom na odnos između nas.

Pobjednik plaća večeru, to je bila oklada između nas. Ne znam hoćemo li večerati večeras, ali ovo je početak jedne lijepe veze među nama", rekao je Novak Đoković o Nicku Kyrgiosu.

Top Komentari

Śmeker007
Nole kralj nema sta, da je nas Dzumi barem 50% od njega i manje cak, a ovaj Nick zaista ima potencijala za mnogo mnogo vise..!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi