Nishikori i Raonić rutinski u treći krug

ATP Masters Miami

Nishikori i Raonić rutinski u treći krug

Japanski teniser Kei Nishikori plasirao se u treći krug ATP Mastersa u Miamiju nakon pobjede protiv Francuza Herberta 2:0.

Nishikori je sjajno otvorio meč te je prvi set okončao u svoju korist rezultatom 6:2. Drugi set je donio daleko veći otpor francuskog tenisera koji je uspio doći do tie breaka. Ipak, tamo se bolje snašao Nishikori za konačnih 2:0 i treću rundu.

Prošlosedmični finalista Indian Wellsa Miloš Raonić slavio je protiv Amerikanca Kudle 2:0. Raonić je imao malih problema u oba seta jer je prvi otišao i tie break, dok je u drugom slavio sa samo jednim breakom prednosti.

Dalje se plasirao i Ukrajinac Dolgopolov koji je slavio protiv Seppija rezultatom 2:0. Oba seta Dolgopolov je riješio u svoju korist rezultatom 6:4, a u trećoj rundi igrat će protiv Nishikorija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi