Nishikori: Ne znam šta mi je bilo, nisam mogao lopticu da pogodim

Japanac nakon najtežeg poraza u karijeri

Nishikori: Ne znam šta mi je bilo, nisam mogao lopticu da pogodim

Japanski teniser Kei Nishikori je danas doživio vjerovatno najteži poraz u svojoj karijeri, barem rezultatski.

U duelu 2. kola grupe B Zavšnog turnira u Londonu, Nishikori je izgubio od Kevina Andersona sa 6:0, 6:1, a prvi i jedini gem je osvojio u šestom gemu drugog seta kada je smanjio na 5:1.

"Ne znam šta mi je bilo danas. Izgubio sam drugi gem i tada sam izgubio ritam. Jednostavno, nisam mogao lopticu da pogodim", rekao je Nishikori, te dodao:

"Danas je jednostavno bio užasan meč za mene i morat ću pokušati da se poboljšam. Nije ovo bio moj dan, a i Kevin je odigrao fantastično uz to sve".

Zanimljivo, Nishikori je prije samo dva dana savladao Federera pa je njegov današnji poraz došao kao još veći šok poslije toga.

Top Komentari

Mr.Balboa
Sad jos da izgubi od thiema I bit ce sve OK ;)
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije