Pravila se neće mijenjati, biće to novi udarac za Novaka Đokovića

Čeka se zvanična potvrda

Pravila se neće mijenjati, biće to novi udarac za Novaka Đokovića

Samir Mlaćo

Novak Đoković nedavno se vrlo rano oprostio na turniru u Banjoj Luci.

Naime, on je već u četvrtfinalu izgubio od Lajovića 2:0 u rezultatima, po setovima 6:4 i 7:6.

Nakon toga je saopšteno da neće nastupiti zbog povrede na Mastersu u Madridu, a očekuju se informacije vezane za US Open i Masters u Cincinatiju.

Prema posljednjim informacijama, najbolji teniser svijeta neće moći nastupiti.

Razlog je zabrana ulaska u zemlju za sve one koji nisu vakcinisani i ista ostaje na snazi.

Đoković je zbog toga ranije propustio turnire u Americi, a špekulisalo se da će uskoro SAD ukinuti sve zabrane, što će otvoriti vrata srbijanskom teniseru.

Oglasi

Sada i on očekuje zvanične informacije, no čini se da do promjene pravila neće biti.

Đoković se prije par dana našao u centru pažnje bh. i srbijanske javnosti nakon što je Milorad Dodik iznio ružne riječi na račun njega i njegove porodice.

Dodik je gostovao u emisiji "Oko" koja se emituje na RTS-u, a na društvenim mrežama hit je postao video na kojem on govori o porodici Đoković i turniru koji je nedavno završen u Banjoj Luci.

U neobaveznom razgovoru Dodik je s voditeljom pričao o turniru koji je održan, a potom se dotakao porodice Đoković koja je sve to organizovala.

Dodik je otkrio da oni i nisu baš najbolji za saradnju kada je biznis u pitanju, a sigurno je da se Novaku i njegovoj porodici neće svidjeti ono što je izjavio predsjednik RS-a iako sigurno ni slutio nije da će taj video na kraju biti javno objavljen.

"Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf... Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao - auuu... ciganija poprilična mogu ti reći. Oni saradnici njegovi, još izgubi u polufinalu, odnosno četvrtfinalu. A mi sve bazirali...", rekao je Dodik ne sluteći da će taj video biti objavljen.

Turnir u Banjoj Luci osvojio je Dušan Lajović, koji je upravo izbacio Đokovića.

Kako će popularni Nole reagovati na ove riječi Dodika, ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi