Alkoholom uništeni Đoković joj nije dao mira: Bila je dovoljno jedna noć da zauvijek upamti Srbina
Prvi Novakov ludi provod sa Marijom Sharapovom desio se još 2007. godine

"Ko je ovaj dječak?"

Alkoholom uništeni Đoković joj nije dao mira: Bila je dovoljno jedna noć da zauvijek upamti Srbina

Admin Čaušević

Novak Đoković se opravdano smatra najboljim teniserom svih vremena, a odlični Srbin je uvijek bio u centru pažnje i ne može se reći da je baš popularan na Zapadu kao što su to npr njegovi vječiti rivali Rafel Nadal ili Roger Federer. 

I dok ga teniski fanovi i ne vole u tolikoj mjeri isto se ne može reći da njegove teniske kolege gdje izuzetno kotira te svi o njemu govore sa velikom dozom poštovanja. I njegov stalni kritičar Nick Kyrigos je u posljednje vrijeme promijenio priču.

Đoković je već dugi niz godina u braku sa suprugom Jelenom s kojom ima dvoje djece, Stefana i Taru, a dok je bio momak itekako je volio da se ludo provodi.

Nezaboravan je njegov jedan ludi provod sa Marijom Sharapovom, bilo je to još 2007. godine kada je Srbin bio na samom početku svoje karijere.

Đoković je prije izlaska napravio "mangupski" ulet kada su se on i Sharapova pripremiali za mješoviti double na jednom turniru.

Oglasi

Srbin je Ruskinji rekao da ako pobijedi izaći će na večeru: "Dobro, kako god, ko je ovaj dječak", zapitala se tada Ruskinja.

"On je pobijedio i rekao mi poslije meča da idemo na večeru. Tad sam bila malo šokirana, ali smo otišli na večeru", kazao je Sharapova.

Tada je Đoković sa sobom ponio stari fotoaparat i zamolio konobara da ih fotografiše.

U ludom provodu Srbin se nije odvajao od Ruskinje, grili su se i mazili dok su zajedno pjevali pjesme, a da li je nešto bilo između njih ostalo je vječita tajna.

Oglasi

Poslije toga je između njih nastao prijateljski odnos, a oni koji su dobro upućeni u cijelu priču tvrde da Sharapova od te noći još nije zaboravila Djokovića.

Viđeni su oni od tada na još nekoliko zabava, međutim nikada nije potvrđeno da li su bili u vezi ili ne, ali su ostali odlični prijatelji.

Đoković je međuvremenu postao rekored u broju osvojenih Grand Slam titula (23), dok se Sharapova oprostila i značajno je promijenila svoj izgleda u odnosu na igračke dane.

Sharapova je trenutno zaručena za biznismena Alexandera Gilkesa. Par je počeo hodati 2018., kada se ruska zvijezda našla na kraju svoje profesionalne karijere.

Top Komentari

izvoristine
Tog smrada cet. treba u svakom smislu ignorisat. Covjek reklamira Drazevinu. Slika se sa cet. zastavama i vi opet ga velicate.
2 0
user1660808179
**** vas đoković u žvalje...boli nas kuraz za smrdom poČetničkim...ebo vas alkohol ebala vas maria šarapova ebo vas mikrofon **** vas nole jednostavno ..hrrrakk pljuccccc
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi