Nekoć je bila seks simbol teniskog svijeta, a danas ju je sve teže prepoznati

Lijepa Ruskinja značajno se mijenja

Nekoć je bila seks simbol teniskog svijeta, a danas ju je sve teže prepoznati

Edmir Škorić

Zanosna plavuša bila je jedna od najboljih teniserki na svijetu, te je osvojila sve moguće Grand Slam titule, a osim toga bila je prepoznatljiva po svojoj ljepoti i svom dobrom izgledu.

Njen vitak izgled i plava kosa bile su stvari koje se ne zaboravljaju, iako je naravno kao teniserka radila nevjerovatne stvari u svojoj karijeri, što govore i osvojene titule.

Lijepa Maša je 2020. godine objavila kraj karijere, a tri godine kasnije dosta se promijenila. Obojala je plavu kosu u smeđe, mada mora se priznati da i dalje drži do svog izgleda i ima vitku figuru.

Ruskinja je krenula novim putevima, a svoj najnoviji projekat podijelila je na svojoj Instagram stranici. Pojavila se u najnovijoj epizodi McEnroeove ESPN+ emisije Places.

Epizoda je nazvana 'Coming to America' i prikazuje Šarapova koja se prisjeća svog putovanja iz Rusije u Sjedinjene Države kao djevojčice i savladavanja niza izazova.

Oglasi

Dvije legende prikazane su kako idu na teniski teren koji se nalazi na plaži, a potom susreću znak s natpisom 'Zabranjen prolaz' koji McEnroe ležerno nogom obara na tlo.

Šarapova je ostala zbunjena, ali je američki velikan inzistirao da neće biti problema u njegovom stilu koji je poznat kao zaštitni znak.

"Hajde, Maria. Prelaziš ocean i kontinent da bi ostvarila svoje snove. Šta će mali znak učiniti?", poručio je legendarni teniser Ruskinji.

Oglasi

Uslijedili su brojni komentari i mnogi su Ruskinji pisali da bi bilo dobro da se vrati jer svima nedostaje, a naravno i svi su uočili značajnu promjenu u njenom izgledu.

Ona je nekada bila prva igračica svijeta. Imala je sjajan početak karijere, no 2016. godine je pala na doping testu zbog uzimanja zabranjenog meldonija te je bila suspendovana na dvije godine.

Ima i dosta skandala, naročito privatnih i ljubavnih. Svojevremeno je ljubila bugarskog tenisera Grigora Dimitrova, a 2010. godine zaručila se sa košarkašem Sašom Vujačićem, samo godinu dana nakon što ga je upoznala u Los Angelesu.

Prije njega teniserka je hodala sa TV producentom Charliejem Ebersolom, no ni ta veza nije pretjerano dugo trajala. Marijina veza koja je najviše privukla pažnje u medijima bila je s kolegom Andyjem Roddickom. Par se zajedno pojavio 2006. godine na US Openu, a mediji su im čak dali i nadimak "Rodapova". Iako nikada nisu javno progovorili o svojoj vezi, nema sumnje da je bilo strasti između njih.

Od 2018. godine je u vezi sa Aleksandrom Gilkesom, koji ju je zaručio 2020. godine.

Top Komentari

plemic
toliko se ofucala da bi ja sve muškarčine koje je ne bi, tako opleo sazad da im oći iskoće.
0 0
plemic
toliko se ofucala da bi ja sve muškarčine koje je ne bi, tako opleo sazad da im oći iskoće.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi