Žonglirao s Đokovićem i nije se proslavio: Kada su vidjeli šta nosi na nogama sve je bilo jasno

Neymar ponovo u centru pažnje

Žonglirao s Đokovićem i nije se proslavio: Kada su vidjeli šta nosi na nogama sve je bilo jasno

Endin Čaušević

Novak Đoković jučer se družio sa zvijezdama PSG-a Neymarom i Marcom Verrattijem.

Neymar i Verratti odlučili su da iskoriste slobodne dane kako bi otputovali u Monte Carlo gdje su pratili turnir u tenisu, a nakon toga imali su priliku da upoznaju Đokovića.

Đoković je poznat po tome što itekako voli i prati fudbal i sigurno da je bio ugodno iznenađen kada su se igrači PSG-a pojavili u Monte Carlu gdje on živi već nekoliko godina.

Nakon što su se upoznali oni su odlučili da zaigraju lopte i žongliraju, a u centru pažnje našao se Neymar.

Neymar se nije baš najbolje snašao s loptom, a mnogima je bilo jasno zašto je to tako kada su vidjeli šta ima na nogama.

I pored lijepog vremena u Monte Carlu brazilski napadač je obuo cipele koji izgledaju dosta glomazno, te mu nisu dozvoljavale da s loptom radi akrobacije koje smo od njega navikli.

No, na njegovu sreću u žongliranju se na kraju najslabije snašao Đoković što je bilo i za očekivati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi