33

Komentari (33)

789012455
majmun
Kao covjek dzubre
desteka
****aru setaj!!!
Toniche
Svi koji tvrde da je Nadal najbolji jer ima titulu GS više.. Titulu više ALI Mastersa manje, ATP finals manje, vremena proveo na broju 1 manje od Đokovica Nadal je proveo 209 sedmica kao broj jedan a Đokovic 373 sedmice 160 sedmica ili ti 3 godine vise od Nadala haha, Đokovic je vezao sva 4 grand slama odjednom a Nadal niti Federer nisu.. 7 godina je Đokovic zavrsio kao broj 1 a Nadal samo 5 godina (Đokovic ide prema 8. Godini iako nece igrati 2 Grand slam turnira haha Itd itd
senja
Svi koje tvrde suprotno nemaju blage o tenisu. I vjerovatno ga nisu ni gledali dok se Novak nije pojavio...
senja
Moraš malo razmišljati dalje od statistike. Nadal je veći od njega i da ima svega manje. Ko je kad bio na vrhuncu. Kakva mu je konkurencija. On jednostavno nije postojao dok je Nadal bio na vrhuncu. I nebitne su godine. To ko imalo zna o tenisu zna. Nadal je ranije bio na vrhuncu, iako je samo godinu dana stariji. Još je bio dijete kada je bio jedan od najboljih. Još mlađi od Alcaraza. Novaka nije bilo nigdje prije 20-e... Nadal je igrao protiv Federera na vrhuncu. Novak je bio najbolji kada su i Federer i Nadal bili već dosta opali sa vrhunca. Što zbog starosti, što zbog povreda. Nadalu su predviđali da će se davno oprostiti zbog koljena. A igra čovjek i danas, nakon nema šta ga nije zadesilo. Koljena su sada i najmanji problem...
desteka
Zao mi te,blage veze o tenisu nemas.Argumentiras a nista konkretno.Kakve veze ima kad je ko uzeo GS,ili master,ili kad je dosao na celo ATP liste.Bitno je koliko je ko osvojio,dana bio na vrhu ATP,medusobni skor,u svemu Nole najbolji,samo jedan GS manje ima!!
Kosilica20
Iskreno uvijek mi je zao kad pobjedi ovaj Cet…
CAGE55
Kako mrzim nacionaliste... Covjek je jedan od najvecih tenisera ikada,izgleda da ti ne znas definiciju cetnika..
desteka
.Dabogda svi bili cetnici,ako je Nole cetnik.
Nije.bitno
Svaka cast Noletu, ali mislim da je mala Pudar zasluzila naslovnicu
Fizo
Naslovnicu koju bi trebalo zadržati minimum sedmicu ako ne i dulje
FahroKonjHodzic
kooooo? hahahahahahahahahahahahahahahaha
Zax
Najaci sportista svih vremena.Novak Djokovic GOAT
senja
Blage veze ti nemaš o tenisu...
Banjalukaleeee
HerrOttoFlick1921
Nadal titula više. Znači NE.
Banjalukaleeee
To sto je Srbin ne morate navijati protiv njega...
HerrOttoFlick1921
Cinjenica da Nadal ima titulu vise ? Ne vidim sta je sporno.
user1613662710
Nikad slabiji Wimbledon
user1647010875
STAVITE LANU NA NASLOV!
senja
Nikad slabiji tenis. Pa ovoga bi i povrijeđen Nadal deklasirao. Mislim na Kyrgiosa, naravno. Kako je ovaj lik došao do finala? Što neko reče , sami sebe dobijaju, čim dođe do pravog tenisera... I Nadal onoga Fritza povrijeđen dobije. Završio je taj meč povrijeđen, ali nije htio u takvom stanju da počinje novi. Ali bi i takav bez problema u finale. Na šta je tenis spao. Dvojica najboljih čak i povrijeđeni ili daleko od vrhunca će lagano u finale.
baraba
Adrian
Najbolji svih vremena, nema tu rasprave.
senja
Srećom o tome ne raspravljaju likovi koji blage veze o tenisu nemaju...
Mevliino
Ovaj Kyrgios samo servis ima dobar, ostalo je za plakati
Vagabundo88
Ima udarac dobar nema sta, samo ima i ludu glavu koja ga je i kostala pobede. Previse nervozan lik, sa svima se svadja. Inace, nepravda velika, rekao bih nepravda veka da Djokovic posle pobede na Wimbldonu pada na 7 mesto. Sramota.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.