Suđenje Novaku Đokoviću večeras pratite u živom prijenosu

Privlači interesovanje

Suđenje Novaku Đokoviću večeras pratite u živom prijenosu

Eldar Ganibegović

Vrlo brzo ćemo saznati da li će Novaku Đokoviću biti dozvoljen ulazak u Australiju, odnosno da li će mu biti odobrena viza.

Saslušanje svjetskog broja jedan na australijskom federalnom sudu zakazano je za sutra od 10 sati po lokalnom, odnosno večeras u ponoć po srednjoevropskom računanju vremena.

Zbog velikog interesovanja ljudi za ovaj događaj, obezbijeđen je prijenos uživo, a možete ga pratiti klikom na OVU POVEZNICU.

Podsjetimo, Novaku je viza odbijena zbog toga što navodno nije imao dovoljno jake razloge za medicinsko izuzeće koje bi mu služilo kao opravdanje za ulazak u Australiju bez vakcine za COVID-19.

Ako se žalba odbije, Đoković bi se mogao suočiti sa deportom i zabranom dolaska u Australiju na tri godine. Ukoliko se prihvati, to će vjerovatno značiti da ćemo ga gledati na Australian Openu koji počinje 17. januara.

Đoković je od slijetanja u Melburn vrijeme proveo u jednom hotelu za imigrante.

Tokom boravka u izolaciji, Đoković je imao samo dva zahtjeva - da mu hranu sprema njegov lični kuhar, te da mu se obezbijede tereni za trening, kako bi održavao formu dok čeka konačnu odluku. Oba zahtjeva su odbijena.

Djelimično može biti zadovoljan, s obzirom na to da je osigurano da hotelski kuhar Đokoviću sprema jela po narudžbi.

Top Komentari

Mahirszna
Ma nabijem i njega na qrac...Svaka druga vijest za Djokovica otjeraj ****o iz drzave, ako se jedan stanovnik morao vakcinisat i ako je pravilo da se samo vakcinisani pustaju u drzavu sta ovoliko drame zbog njega, tjeraj ****a odakle su i dosla...
7 2
jassony
Koga osim ublehasa Osmanagica zanima cetnik koji pjeva Mars na Drinu
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi