7

Komentari (7)

DadiG
Taj formular mora potpisati osoba koja ulazi u zemlju a može ga popuniti bilo ko, tako da je odgovornost o podatcima u formularu na onome ko je potpisao.
Malmi_Suomi
@Stipe SKUTORE (piše ti polu katolik BH KATOLIK) jadu nacionalistički
Malmi_Suomi
Ovi " Srbijanci" lažu pravo. AV je lagao da nije bio iznad " opkoljenog Sarajeva" za vrijeme " njihove AGRESIJE" dok se nisu pojavili snimci da je bio, pa tek nakon toga priznao da je bio kao novinar. 100 za jednog " predsjednik LAŽOV"!!! Nadam se da Nole sportaš nije valjda takav lažov? Neka sport pobijedi!!!
BogatiDijasporac
Svi su isti brate, u 5 deka. Nema prevelike razlike. Vlah ispod stola u vreci i onaj za stolom ti isto misle.
Malmi_Suomi
@BogatiDijasporac brat moj znam ja to odavno ali... kontam da i nakon toliko godina da nisam pogriješio nešto?! I znaš šta buraz moj?
Nisam pogriješio.
Pozzz buraz
Malmi_Suomi
@Stipe SKUTORE turci su u Turskoj hehehe.
Mi smo Bosanci i Hercegovci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.