Novak Đoković nije mogao vjerovati šta mu se dešava u meču protiv Thiema
Srbijanski teniser je na kraju poražen u polufinalu

Prvi teniser svijeta nije imao ni sreće u polufinalu

Novak Đoković nije mogao vjerovati šta mu se dešava u meču protiv Thiema

S. Pašalić

Novak Đoković je danas poražen u polufinalu Roland Garrosa od Dominica Thiema sa 3:2, po setovima 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7.

Srbijanski teniser je jučer započeo svoj meč, ali je on prekinut zbog vjetra te se nastavio danas međutim Thiem je na kraju ipak bio bolji i plasirao se u finale.

Đoković je bio na pragu preokreta te je pri vodstvu Thiema u petom setu od 4:1 uspio nadoknaditi prednost Austrijanca i doći do 5:5, ali je Thiem ipak uspio uzeti još jedan break Đokoviću i dobiti meč.

Pored toga što je Thiem igrao dobro u ovom meču, Đoković također u pojedinim trenucima nije imao ni sreće, a pokazuje to i situacija kod četvrtog gema u četvrtom setu.

Thiem je imao break loptu, a Đoković je servirao i odmah krenuo na mrežu. Austrijanac je vratio lopticu koja je prevarila Đokovića i Thiem je na kraju uzeo break, a srbijanski teniser nije mogao vjerovati šta mu se upravo desilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije