20

Komentari (20)

Ars1946
Positive and negative results for the same PCR test appeared when Der Spiegel retroactively accessed the results using an attached QR code, the outlet reported. Laž je najveća srpska istina....
Malmi_Suomi
@Hasan101 zvani " gnjili " e čuj GNJILI papčino opet ti kažem i dobro zapamti.
PAPAK *kao što si ti* OSTAJE PAPAK BEZ OBZIRA NA VRIJEME I PREĐENI PUT zato ne trudi se pokušavati nešto da se kao opravdaš.
Malmi_Suomi
@Hasan101 ceto provaljen si već odavno jer došli smo do tvoje email adrese i IP adrese i sve je jasno PAPČIĆU . To " gnjili " samo osobe sa posebnim potrebama koriste hahahahahahahahahahaha .
Dovoljna tvoja IP adresa i da kažem, završeno sa tobom " gnjili" jer trošim bezzze vrijeme na tebe. Ti si. . . nema potrebe , završen si " gnjili".
PAPAK ostaje papak bez obzira na vrijeme i pređeni put hehehehe napusio se kite Noletove ... aàaaaaaaaaaaa derpe fujjj
Malmi_Suomi
Ignor IP sve rekla. Papčino. lp
Malmi_Suomi
Ja nisam bošnjo yebo te on. Bosanac pa sarajlija a ostalo moja privatna stvar. Možda klanjam svih 5 vakat namaza????
Malmi_Suomi
NOLE ti si KING to kad ja kažem onda fakat je TAKO!!! OTAC/TATA/ĆAĆA/BABO ... on je CHETNIK PRAVI i zato ti i praviš distancu od njega. Ofirno bi bilo sada da i brata " po******a" i roditelje Vučićeve " struje-linije" da baciš na IGNOR, kontam te. NOLE hajde bar u finale AO, SRETNO!!!
Malmi_Suomi
* brat pocetnik
pjanke.sa
Paaa…super ti je obrazoozenje, ali ako si htio, kao sto kazes, da svi budu sigurni a i ti. Trebao si se, trebas jos uvijek se, vakcinisat. Ptica na grani zna sada, poslije dokazanih statistickih podataka, da vakcina funkcionise. Pustite vise ideale i suplje price. Hajd uzdravlje.
stranputica
Gdje funkcionira? Portugal? Danska? Izreal? Ne znam da li se sjećaš šta je obećavano prije godinu dana. "Jedino će vakcina iskorijeniti virus", "95% zaštita od zaraze"....pa evo gdje smo završili. Sa nekim procentom sigurnosti se jedino može reći da vakcina smanjuje mogućnost težeg razvoja bolesti. I to je to. Sve ostalo.....hmmmmm
E.Car
@stranputica Pa šta hoćeš više, dovoljno je da se smanji razvoj težeg oboljenja i da bude kao obični virus i to je to. Virus se prenosi i nemoguće ga je iskorijeniti ali ako imamo imunitet da se borimo sa njim to je to što nam treba.
stranputica
Nije dovoljno u tome je fora. Lagali su sukcesivno od kad je rečeno da rade na vakcini. Vakcina koja drži mjesec dva? To je učinkovito? Kad već stvara ta vakcina imunitet, kao što tvrdiš, poslije koliko će se rundi konačno razviti taj dugo očekivani imunitet, 5,6,7,....? Pozdrav!
E.Car
Potvrdio si da si *****!!!! Bolje da nisi ništa objavio.
Comandini
ti si kralj Nole. Kandiduj se za predsjednika srbije i unesi mir na ovo podrucje.
Koba84
Druze otac mu je cetalja prava
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti