Novak Đoković predstavio novog trenera

Nakon teniserske penzije Štepanek dobio novi posao

Novak Đoković predstavio novog trenera

Srbijanski teniser je danas tokom emitovanja putem Instagram Live-a saopštio da ima novog trenera, a to je Radek Štepanek, nedavno penzionisani češki teniser.

Đoković je vijesti saopštio iz Monte Carla, gdje se nalazio u društvu Radeka Štepaneka, a svojim obožavateljima je poručio: "Uzbuđeni smo zbog nove sezone i na ovaj način smo vas htjeli obavijestiti."

Podsjetimo, Đoković se u maju ove godine razišao sa svojim dugogodišnjim trenerom Marijanom Vajdom, a nakon toga je počeo je sarađivati sa legendarnim Amerikancem Andreom Agassijem.

Navodno će Agassi i dalje biti dio time nekadašnjeg najboljeg tenisera svijeta, koji je u posljednje vrijeme zapao u krizu, te se nalazi na 12. mjestu na ATP listi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi