Novak Đoković se mučio, ali ipak ušao u polufinale Mastersa u Rimu

Nijemac ga mučio

Novak Đoković se mučio, ali ipak ušao u polufinale Mastersa u Rimu

E. Škorić

Srbijanski teniser Novak Đoković igrat će još jedno Masters polufinale.

Novak danas nije bio na pravom nivou, bilo je oscijalcija u njegovoj igri, ali je ipak uspio da savlada 97. igrača svijeta Dominika Koepfera.

Nijemac je nečekivano zadao probleme Novaku u četvrtifnalu. Prvi set je prvi reket svijeta dobio sa 6:3, ali u drugom je Koepfer bio bolji (6:4), da bi ipak u setu odluke Novak ubacio u brzinu više i izborio polufinale.

Njegov rival u polufinalu bit će Norvežanin Casper Ruud koji je ranije u tri seta slavio protiv Italijana Mattea Berrettinija.

Top Komentari

douglasssy
Svaka cast na statistici i uspjesima koje je postavio kao pojedinac, ali statistika je jedno, a emocionalna inteligencija sasvim druga stvar. Covjek je potpuno emocionalno nestabilan. Kao sportista tu je zakazao odavno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi