9

Komentari (9)

omer
S pravom je omrazen kod publike. Jedini teniser koji glumi povrede, cak i za vrijeme meca kako bi dekoncentrisao protivnika (Nadal i Marej su to najbolje osjetili na svojoj kozi). Jedini koji ne moze sportski da podnese poraz, pa zbog toga urla na djecake koji skupljaju loptice, razbija rekete, svadja se s publikom i jedini koji udara sudinicu loptom. I jedini koji se svadja s publikom samo zato sto navijaju za njegove protivnike. Mozda ce ostati upamcen kao najbolji teniser, ali i kao najgori u ponasanju.
Don Corleone
Al možeš sra*i
Omer_Beze sve si dobro napisao, samo si zaboravio da napises da je Djokovic osvojio sve sto se osvojiti moze i da je oborio sve rekorde sto se tice Teniske igre...
zajid08
Pa nije bas jedini, ali ocigledno je da ima problem sa publikom i ponasanjem, tako da nije popularan iako je osvojio sve sto je mogao, ali eto fali mu te sportske kulture kao sto je imao jedan Sampras ili Federer, pa i Nadal.
BosanskaSvedska
Samo mu recite Kosovo Republik i gotov je
HamzaVojvoda
Vidi ovog mede opet. Tebi treba neko reci da je svedska svedska a ne bosna medo iako imaju iste boje zastave. Svedska je bosanska ko sto je italija srpska. Ali je zato pola bosne srpsko a ti sedi u svedskoj i siri mrznju mamicu ti natakarim na prangiju
AlphaStrong
@BosanskaSvedska Kosovo republik
BosanskaSvedska - Pa Djokovic bio sretan, kad bi mu neko pomenuo Kosovo, pa njegov DNK ima dosta veze sa Albancima s Kosova i Albanije.
BosanskaSvedska
Hehe srbac mali nindza
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.