Psiholog o Đokoviću: Suze su lažne, plakao je da bi preokrenuo meč
Foto - Screenshot

Zanimljivo viđenje situacije

Psiholog o Đokoviću: Suze su lažne, plakao je da bi preokrenuo meč

M. Šljivak

Novak Đoković teško je poražen od Daniila Medvedeva u finalu US Opena.

Ruski teniser je našao lijek za najboljeg na svijetu i glatko ga je dobio sa 3:0 po setovima i spriječio je osvajanje rekordnog 21. Grand Slama za Đokovića.

[twitter]https://twitter.com/itzwajiii/status/1437192855769034763[/twitter]

Srbijanski teniser je u ovom meču i plakao, ali psiholog Isabelle Inchasuspe u razgovoru za L'Equipe tvrdi da su njegove suze bile lažne i da je na taj način pokušao prevariti protivnika.

"Ne vjerujem da je plakao. Jeste li mu vidjeli izraz lica kada se vratio sa pauze. Smatram da je bio u teškoj situaciji i pokušao je šahovskom strategijom nadmudriti protivnika. Nadao se da će protivnik pokleknuti i plakao je kako bi preokrenuo meč", rekla je Inchauspe za L'Equipe.

[twitter]https://twitter.com/arnaud_cerutti/status/1437722091990757381[/twitter]

Novak je tokom ovog finala bio veoma nervozan. Ispoljavao je to psovkama i razbijanjem reketa i na kraju mu to nije pomoglo.

Top Komentari

King_Kenny
...placip*cka prevarantska,naravno da je glumio...vijest da ga je ovaj lik pregazio 3:0 mi je bas popravila dan.
12 6
Malmi_Suomi
@Maumau123 @Svojprisebi sta vam ovo NOLE folira??
Hahahahaha hahahahaha
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi