Objavljen nevjerovatan i dosad neviđen snimak Novaka Đokovića iz 1991. godine

Kako je sve počelo...

Objavljen nevjerovatan i dosad neviđen snimak Novaka Đokovića iz 1991. godine

Edmir Škorić

Novak Đoković danas je najbolji teniser svijeta, a sada je objavio jedan jako emotivan video na Instagramu na kojem se vidi kako dobija svoj prvi reket.

Djeca se posebno raduju poklonima, no za Noleta je reket bio puno više od poklona. Pretvorilo se to u neku vrstu opsesije, nešto što kasnije nije ispuštao iz ruke i na osnovu čega je postao i bogat i svjetski popularan.

Karaoke ga tada nisu zanimale, ali kada je stigao reket u junu 1991. godine... Tek kada je dobio reket, uzeo je mikrofon i zapjevao.

"Haha, dobro je osvrnuti se na početke ... da se podsjetite kako je sve počelo. Bio sam tako sretan što sam dobio svoj prvi reket, pogledaj mi lice", napisao je Đoković uz nekoliko emotikona na Instagramu uz ovaj video.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi