Đoković: Šanse za Banja Luku, Sarajevo i Crnu Goru su veće od 90 posto

Objasnio situaciju

Đoković: Šanse za Banja Luku, Sarajevo i Crnu Goru su veće od 90 posto

Srbijanski teniser Novak Đoković objasnio je kolike su šanse da će se egzibicioni turniri u Banja Luci, Sarajevu i u Crnoj Gori odigrati ovog ljeta. 

Podsjetimo, najbolji reket svijet odlučio je organizovati Adrian Tour dok je teniska sezona suspendovana, a jedna od destinacija na kojoj bi se trebalo igrati je i Bosna i Hercegovina.

U pitanju su dva grada - Banja Luka i Sarajevo. Đoković kaže kako ti gradovi, kao ni turnir u Crnoj Gori još nisu sigurni ali da su na 90 posto.

"Banjaluka će biti uskoro potvrđena, vrlo vjerovatno idemo tamo. Za Banjaluku i Sarajevo ne brinem. I Banjaluka i Sarajevo i Crna Gora treba da se potvrde početkom sljedeće sedmice i zato ne mogu da kažem zasigurno da ćemo ići tamo, ali šanse su više od 90 dosto za sva tri turnira", poručio je Nole.

Osim pomenutih gradova i države, Adrian Tour će biti održan u Beogradu gdje sve počinje te u Zadru.

Na turnirima će učestvovati neka velika imena svjetskog tenisa kao što su Grigor Dimitrov, Marin Ćilić, Alexander Zverev, Dominic Thiem ali i sam Novak.

Sve bi trebalo biti završeno 5. jula kada bi se u Sarajevu trebali sastati Đoković i najbolji bh. teniser Damir Džumhur.

Inače, teniska sezona prekinuta je početkom marta i još nije poznato hoće li uopšte biti nastavljena u ovoj godini .

Top Komentari

Malilav22
sikter cetniku koji glumi finog Srbina
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi