Oglasio se nakon meča: Carreno-Busti nije bilo krivo što je Đoković izbačen

Kratka, ali jasna poruka

Oglasio se nakon meča: Carreno-Busti nije bilo krivo što je Đoković izbačen

E. Čaušević

Vijest večeri sigurno je izbacivanje Novaka Đokovića s US Opena.

Naime, u finišu prvog seta osmine finala protiv Carrena-Buste Đoković je slučajno pogodio lopticom u vrat linijsku sutkinju, a nakon toga organizatori su odlučili da ga diskvalificiraju s turnira.

Ova odluka se nije svidjela prvom teniseru svijeta koji je pokušao nekako da opravda svoj potez, ali nije uspio da se izvuče.

S druge strane, njegovom protivniku nije bilo baš krivo što se meč tako završio, te što je uspio da osigura mjesto u četvrtfinalu. Novinari su pitali nakon meča Carreno-Bustu da li je ova odluka opravdana, a njegov odgovor je bio kratak, ali jasan.

"Pravila su pravila", poručio je Španac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi