Otkriveni potpuno neočekivani planovi Đokovića za nastavak augusta?

Još se ništa ne zna, ali...

Otkriveni potpuno neočekivani planovi Đokovića za nastavak augusta?

Kako sada stvari stoje, Novak Đoković bi mogao iznenaditi brojne navijače širom svijeta planovima za nasatavak augusta. 

Čini se kako bi se lako moglo desiti da on tenis zaigra već za 10-ak dana u Cincinnatiju.

Organizatori ovog Masters turnira, koji inače počinje 20. augusta, objavili su spisa učesnika, a na istom se nalazi ime Đokovića, ali u konkurenciji parova.

Partner bi mu trebao biti sunarodnjak Filip Krajinović.

Inače, Cincinnati još nije objavio listu učesnika za single konkurenciju, a sam Đoković nije potvrdio ni da će nastupati ni da neće.

Podsjetimo, prvi reket svijeta još uvijek je upitan i za US Open koji počinje odmah iza Mastersa u Cincinnatiju, a to što je stavljen na spisak učesnika u Cincinnatiju možda nam poručuje da će na tom turniru brusiti formu za drugi Grand Slam sezone. 

Za sada je jasno da na US Openu nećemo gledati Rafaela Nadala, Rogera Federera, Stana Wawrinku itd.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi