Rafa "otpilio" Kyrgiosa: Bolje će se zabaviti s nekim mlađim i bližim po stilu

Odbio uraditi live prijenos na isntagramu s Australcem

Rafa "otpilio" Kyrgiosa: Bolje će se zabaviti s nekim mlađim i bližim po stilu

Nije velika misterija da legendarni Rafael Nadal nije fan Nicka Kyrgiosai da ne želi imati ništa s njim, osim ako mu nije s druge strane mreže na teniskom terenu. To je dokazala i situacija u kojoj su se našli na društvenim mrežama.

Kyrgios je predložio Nadalu da zajedno odrade Instagram Live, ali Španjolac ga je hladno odbio.

BBC Sport pitao je publiku na Twitteru koja bi dva sportaša voljeli vidjeti u videorazgovoru na internetu, a imena njih dvojice bila su među najčešćim u odgovorima. To je ohrabrilo kontroverznog Australca.

"Rafa, hajdemo zajedno na Instagram Live, ja sam za", poručio mu je Kyrgios.

Nadal ga je u intervjuu za La Voz de Galicia pristojno i suptilno odbio.
"Nemam ništa protiv toga da odradim live s Nickom, ali među nama postoji generacijski jaz i vjerojatno bi se on bolje zabavio s nekim tko mu je bliži po godinama i stilu" diplomatski je rekao Rafa.

Nadal je dobio kontroverznog Australca u pet od osam međusobnih okršaja i često ponavljao kako je on jedan od najtalentiranijih igrača na Touru te da ga je vrlo zabavno gledati, ali je nakon poraza u Meksiku prošle godine rekao da "nema poštovanja prema navijačima i protivnicima".

Kyrgios mu je odgovorio nazvavši Nadala superzajedljivim gubitnikom, a na lanjskom Wimbledonu ga je tijekom meča namjerno pogodio lopticom dok je ovaj na mreži čekao priliku za volej.

Kyrgiosa je zbog ponašanja na terenu i u medijima prozvao i Toni Nadal, Rafin ujak i bivši trener.

[twitter]https://twitter.com/TennisWorlden/status/1259359144731009027[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti