Kako su mediji u Srbiji doživjeli historijsku titulu Nadala
FOTO: EPA

Neki smatraju da je politika odlučila

Kako su mediji u Srbiji doživjeli historijsku titulu Nadala

Haris Zilić

Rafael Nadal je trijumfom protiv Daniila Mevdedeva rezultatom 3:2 u epskom finalu Australian Opena stigao od 21. Grand Slam titule u karijeri.

Ovim trijumfom Nadal je postao najuspješniji teniser svih vremena i sada Đokoviću i Federeru bježi jednu Grand Slam titulu.

Mediji u Srbiji su bili podijeljeni nakon ovog finala. Dosta se pisalo o Novaku Đokoviću i zabrani australske vlade da Nole ne nastupa u Melbourneu.

Neki smatraju da su sudije, navijači pomogl i Nadalu danas, neki mediji su mišljenja da je politika imala glavnu ulogu u Nadalovoj 21. Grand Slam tituli, a ipak ima i medija koji su na profesionalan način ispratili historijsku titulu Rafaela Nadal.

"Kad Novaka nema, Rafa rekord slavi!"

"Nadal je šampion Australijan opena! Preokret karijere za 21. GREND SLEM, Đoković ima sa kim da se bori za istoriju"

Oglasi

"NADAL RASTUŽIO NOVAKOVE NAVIJAČE! Španac posle NESTVARNOG PREOKRETA srušio Medvedeva i došao do rekordne 21. Grend slem titule"

"Samo je Novak mogao da ga zaustavi, a njemu nisu dali: Nadalu 21. grend slem!"

"21: Istorijska titula neverovatnog Nadala u Melburnu!", neki su od naslova u srbijanskim medijima nakon pomenutog epskog finala u Melbourneu.

Nadalu je ovo drugi Australian Open te 21. Grand Slam u karijeri s druge strane Medvedev je ostao na US Openu osvojenom prošle godine.

Oglasi