19

Komentari (19)

user1597849779
Ne mozes se smatrati broj 1 a covjek te ovako pregazi i osramoti
user1599438591
IMPERATOR
Ovo na Eurosportu je bila klasična neprofesionalnost u poslu. Ne znam ko je ovaj smrdljivi komentator, ali dabogda mu Bog pamet dao! Kaže lik:,,Sudija je svaki put dosudio aut protiv Novaka i pod hitno treba uvesti Challenge". Da li je moguće biti tolika gnjida od nečovjeka i komentatora u pokušaju, pa reći da ga je Nadal pomeo uz pomoć sudije??? Nadal servira gdje Đoković ima brake šansu, a ovaj divljo sa Eurosporta spominje kako Nadal u ovom setu nema duplu servis-grešku (a glavna mu uzrečica "komentatorska kletva" u svakom meču kad izbaksuzira nesto). Debil Đoković iza leđa opet nabi lopticu na suprotnu tribinu bez imalo mozga, pa će opet kmečati kad ga zasluženo otjeraju sa turnira (a sa njim i veliki dio sportske javnosti). Nadal izbacio jednu lopticu u aut, Đoković se razmahao rukama skoro poletio, u fazonu hvala Bogu konačno mu je sreća okrenula leđa?! Sad raznosaj krompir iz prvog seta 0-6 jer si umislio da si sila nenadj*biva. Nek ti čika Nadal da brzu poduku iz sportskog ponašanja i ponašanja šampiona.
MangasColoradas
@IMPERATOR ...u pravu si jeste gnjida,ali oni tamo imaju i strah pa ne smiju objektivno prenositi...ne znam da li se sjecas da je prije nekoliko godina tamo u njihov studio upao onaj Djokovicev otac i poceo tuci i vrijedjati komentatora,a kao opravdanje je naveo to "da nije dovoljno navijao za Djokovica u toku prenosa".Ovo je ziva istina,moze se provjeriti.
E.Car
Ne možeš se smatrati najboljim svih vremena i dozvoliti ovakav poraz u najboljoj formi. Znači da to nisi.
MangasColoradas
@E.Car ...ko je rekao da je on najbolji svih vremena?...to jedino srbi govore,zna se ko je broj 1.,Roger Federer...odmah iza njega je Nadal...a ostali neka se redaju kako hoce.
E.Car
@kameni_grad izvini zaboravio sam da ste vi nebeski narod, mitomani!!!!
E.Car
Izvini moju nanu je tamburao bošnjak a tvoju turčin tu je velika razlika.
E.Car
Kakve komplekse nosite u krvi valjda je to posljedica višestoljetnog tamburanja. Moj djed je prihvatio islam jer nisu željeli kršćanstvo koje su im silom nametali iz Beča i zato je Bosna šapatom pala ako ne znaš historiju da ti ponovim.
MangasColoradas
...kakvo je ovo bilo tamburanje ahahahahahhaah,rekao sam ja neki dan da ce ga razmontirati,covjek je na sljaci nezaustavljiv,a Djokici je izgleda kriza sa dopingom,ne stize roba iz Rusije.
to_je_tako
Našli se mi s**ti od nekome za tenis, a naših predstavnika ne da nema na vidiku, nego neće nikad znati sta je finale nekog GS, ali bitno da smo prvi kad treba o nekome s**ati, a čovjek u ovom slušaju Novak prvi na svijetu :)
elimo
Vamos rafa To je tako jednostavno čovjek grize kao što sam neki dan rekao a danas je pojeo i Novaka
CD84
Pornografija...
Eduard
Komentator na eurosportu na paratima. Kaze coek odlucila sumnjiva odluka kada je rafa uzeo break za 6-5. Hahaha idiot, a ovaj ga pomeo ko nena avliju. Nole prepotentan i zasluzeno posramljen!
MangasColoradas
@Eduard ...nema vecih slina neprofesionalnih nego tih na Eurosportu...sad nek cmizdre.
Klackalica
Kaze, pogledajte Novak se zna i nasmijati kada izgubi poen dok je na drugoj strani uvijek smrknuta faca hahahahaha a novak skida bogove s nebesa svaki put, jednom se nasmijo ironicno
Eduard
Upravo tako, naamijao se od muke jer nije mogao svezati 2 poena
payron
Kralj sljake a i uopste za ovaj sport svaka cast
Goran3
Hahaha Svaka cast Nadalu istinski sampion sretan sam zbog njega veseli se kao djecak Svaka cast veliki sampion
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.