"Psihički sam loše, ovo mi se sve desilo zbog Đokovića"

Češka teniserka napušta Australiju

"Psihički sam loše, ovo mi se sve desilo zbog Đokovića"

H. Zilić

Češka teniserka Renata Vorčova neće nastupiti na Australian Openu.

Australske vlasti su odlučile da češku teniserku smjeste u isti hotel gdje je i Novak Đoković, jer je imala sličan problem oko vize.

Nakon ovih dešavanja Čehinja je odlučila da napusti Australiju, a "okrivila" je Đokovića za sve što joj se desilo.

"Užasno šta se desilo. Teško mi je i govoriti o cijeloj situaciji. Trenuto su karanteni i najbitnije dobro se osjećam", rekla je Vorčova zatim dodala:

"Ovo je zbog cijele situacije sa Đokovićem, nisam mislila da i mene može isto da dočeka. Moje dokumente su pažljivo pregledavali, preboljela sam koronu malo prije Božića i imala potrebnu potvrdu. Psihički me slomilo kada su mi oduzeli vizu. Ne znam, osjećam se psihički loše i napustit ću Australiju."

Australci puštaju u zemlju samo vakcinisane osobe, a kada je Đoković u pitanju, on se žalio na tu odluku, a konačna odluka suda će biti do ponedjeljka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi