Na pomolu novi skandal na Roland Garrosu

Ne može bez kontroverzi

Na pomolu novi skandal na Roland Garrosu

Admin Čaušević

Dosta kontroverzi prati ovogodišnji Roland Garros. Prvo je izražena sumnja da je jedan meč namješten, a sada je i sama završnica turnira ugrožena.

Alexander Zverev je meč protiv Janniksa Sinnera igrao sa prehladom, a Nijemac je izgubio s 1:3 u setovima poslije tri sata borbe.

Zverev je poslije meča prizano da je imao problema sa disanjem i temperaturom što je zadalo veliku brigu organizatorima.

"Skroz sam bolestan, ne mogu da dišem, čuje se to i u mom glasu. Nije trebalo da izađem na teren", požalio se njemački teniser.

Na testiranju u petak, dva dana prije meča, Zverev je bio negativan na koronavirus. Sada preostaje novo testiranje i čekanje rezultata.

Ukoliko test bude pozitivan u pitanje će doći završnica Otvorenog prvenstva Francuske.

Top Komentari

DamirT
Sto njega niste izbacili ko Dzumhura *****ari???
3 1
Jadnimi
Opasnije je kada je trener "zaražen", po sumnjivom testu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi