Novi bodovi za bh. tenisere i zaista lijepe vijesti

Lijep dan za bh. tenis: U Rumuniji ćemo gledati bh. finale!

6

Komentari (6)

Culer
Zamisli rejting turnira gdje finale počinje u 9h.
plemic
o čemu vi pišete ATP Challenger turnir je zadnnji nivo takmičenja u seniorskom profesionalnom tenisu. pobjednik će osvojiti neznatan broj bodova, a u ovom slučaju ništa jer obadvojica brane bodove od prošle sezone.
Yupi
Nikakve bodove im nece donijeti finale, jer su i lani obojica igrali finale, tako da samo brane osvojene bodove. Prvo se informisati pa onda pisati clanke
E.Car
Fatic ga je dobio prošle godine, zato ako Dzumi pobjedi dobit će bodova! U svakom slučaju nije lahko bilo doći u finale jer su protivnici bili respektabilni. Fatic već dugo dobro igra i primakao se Dzumhuru ako nije bolji nije ni lošiji. Meni je drago a ako neko misli da je lahko osvojiti i ovakav turnir gadno se vara.
Navijam za Nermana Fatića, ovo vnogo Damir Džumhur mi je odvratan. Mozes misliti koliko je jak ovaj turnir kad su njih dvojica dosli u finale.
hamdi kurtes
BH đuturum finale.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti