Serena je bila toliko frustrirana svojom igrom da je u jednom trenutku počela vrištati od muke

Amerikanka je imala dosta problema u prvom setu

Serena je bila toliko frustrirana svojom igrom da je u jednom trenutku počela vrištati od muke

S. Pašalić

Serena Williams je danas uspjela savladati Vitaliju Diatchenko sa 2:1, po setovima 2:6, 6:1, 6:0.

Amerikanka je u prvom kolu Roland Garrosa imala dosta problema u prvom setu protiv 83. teniserke na WTA listi te je dopustila protivnici da joj uzme dva breaka i osvoji set sa 6:2.

Serena je bila frustrirana jer joj nije ništa išlo od ruke u prvom setu, što se nastavilo i u prvom gemu drugog seta, a nakon jednog izgubljenog poena je potpuno 'pukla' i počela je vrištati.

Nastavak meča je donio preokret i potpunu dominaciju Serene koja je protivnici dopustila da osvoji samo jedan gem do kraja meča i na kraju ubjedljivo slavi.

U drugom kolu Serena će se sastati sa pobjednicom meča Kurumi Nara - Dalila Jakupović.

Top Komentari

Mungos
Nisam rasista ali ovo je jedna iskomlpeksirana camuga
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi