Serena: Ovaj naslov sam posvetila tati

Serena u velikoj seriji

Serena: Ovaj naslov sam posvetila tati

Serena Williams je i dalje bez poraza u 2015. godini. U Miamiju je uzela osmu titulu. Za 56 minuta je osigurala 66. turnirski naslov u karijeri ujedno 21. pobjeda u nizu još od poraza protiv Simone Halep prošle godine u Singapuru.

Kada pišemo o podacima i brojkama treba dodati i onaj o 46. pobjedi u meču najjačih turnira nakon Grand slamova.

"Ovu titulu će posvetiti svom tati Richardu. On nije bio tu u Miamiju i jako mi je nedostajao. Nadam se da je gledao ovaj turnir. Volim te tata, ovaj trofej je za tebe" rekla je Serena nakon što je u finalu Miamija razmontirala Carlu Suarez Navarro. Bez obzira na to, Serena je "nahvalila" Španjolku.

"Sve čestitke Carla, imala je sjajnu sedmicu. Ja sam posebno ponosna na Carlu" naglasila je Serena koja nije zaboravila niti svoje navijače.

"Hvala svima koji vjeruju i mene i koji me podržavaju svih ovih godina".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti