Serena Williams mijenja sport?
Jedino je upitno da li je Serena spremna da nastavi da se bavi sportom, pošto je ranije izrazila želju da bude više uz svoju porodicu

Mogla bi u kečere

Serena Williams mijenja sport?

Edmir Škorić

Američka teniserka Serena Williams mogla bi uskoro da se nađe u ringu.

Jedna od najboljih teniserki svijeta, koja iza sebe ima rekordna 23 osvojena Grand Slama i ukupno 72 WTA naslova, polako će privoditi kraju igračku karijeru pošto joj je 37 godina.

Međutim, dobila je novu ponudu i Američka hrvačka organizacija (WWE) nudi joj učešće u kečerima kako bi pomogla popularizaciji ovog sporta.

Nedavno je u WWE ušla i bivša UFC prvakinja Ronda Rousey, pa bi doalzak Serene itekako bio značajan za poboljšanje popularnosti sporta.

Ipak, Serena je ranije kazala da ima želju da se posveti porodici i to bi mogao biti problem organizatorima koji je žele vidjeti u novom sportu.

Prije dvije godine je dobila kćerkicu i sada želi roditi još jedno, te što više vremena biti s djecom i suprugom.

Top Komentari

king11
sramota, umjesto da se posvetiš gledaocima ti se hočeš posvetiti svojoj porodici
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi