Serena Williams propušta i turnir u Rimu

Još nije spremna

Serena Williams propušta i turnir u Rimu

Američka teniserka Serena Williams odlučila je propustiti turnir u Rimu.

Nakon što je odustala od nastupa na teniskom turniru u Madridu, bivša prva teniserka svijeta nakon rođenja kćeri još nije potpuno spremna za partije na najvišoj razini i odlučila je otkazati i nastup u Rimu.

"Jako smo žalosni što moramo objaviti da je Serena Williams, četverostruka pobjednica turnira u Rimu, odustala od nastupa na njemu iduće sedmice", stoji na službenom Twitter profilu turnira.

Serena je još oko Nove godine najavila povratak na teren. Igrala je egzibicije, ali i dva velika turnira - Indians Wells i Miami, a onda je naglo "nestala sa scene."

Dodajmo i to, Serena je trenutno 454. na WTA listi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi