Serena Williams udara k'o ranije, ali odjećom je zbunila gledatelje

Mama se vratila sa stilom

Serena Williams udara k'o ranije, ali odjećom je zbunila gledatelje

Edmir Škorić

Iskusna američka teniserka Serena Williams vratila se tenisu, a danas je u okviru 1. kola Roland Garrosa pobijedila Kristinu Pliškovu.

Tridesetšestogodišnja Amerikanka koja je osvojila 23 Grand Slam turnira u karijeri je jedno vrijeme pauzirala zbog trudnoće, a novopečena majka vratila se u stilu na teniske terene.

Međutim, ni evidentan višak kilograma nije ju zaustavio na putu do drugog kola, mada je ipak najviše pažnje privukla novom odjevnom kombinacijom. Iznenadila je publiku kreacijom koja je inspirisana "Crnom Panterom".

"Za sve majke koje su prošle tešku trudnoću i koje su svašta morale proći da bi ponovo bile na sto posto i vjerovale u same sebe. To predstavlja moja odjeća", kazao je Serena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi