Sharapova ne odustaje

Ruskinja trenira u Los Angelesu

Sharapova ne odustaje

Iako je prije nekoliko dana priznala da je uzimala nedozvoljene supstance i pala na doping testu, Ruskinja Maria Sharapova ne odustaje od tenisa.

Ona je jučer viđena na plaži u Los Angelesu gdje je odradila trening i nakon toga odlučila da se zabavlja sa prijateljima.

Sharapova se također oglasila i na Facebooku prvi put poslije priznananja o dopingu te se zahvalila svima koji je podržavaju.

"Jučer ujutru sam ustala i vidjela sam pun inbox mailova od ljudi koji me podržavaju. Jedan od njih bio je i moj najbolji prijatelj, osoba koja me jednom riječju može oraspoložiti i rastužiti. Pitao me kako sam i šta radim", napisala je Sharapova i nastavila:

"Shvatila sam da je danas novo jutro, novi dan i novi početak. Volim jutra", između ostalog napisala je Ruskinja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi