Sharapova: Povratak na teren je nešto što sam dugo čekala
Ruskinja nakon nezgodne povrede ramena vraća se na teren

Ruskinja se vraća

Sharapova: Povratak na teren je nešto što sam dugo čekala

E. Dindić

Maria Sharapova učestvovaće iduće sedmice na turniru na Mallorci , a u izjavi za tamošnje medije govorila je o povredu ramena koju je imala početkom godine. 

Ona se u januaru povrijedila na turniru u Rusiji, te od tada je nismo gledali na terenu.

"Sada je sa mojim ramenom sve uredu. Nisam željela da žurim sa povratkom na teren, te mislim da je sada dobar trenutak. Mislim da imam šanse za dobar povratak iako sam sigurna da će svaki ždrijeb i svaki turnir biti novi veliki izazov. rekla je Sharapova te dodala: 

"Ali, potrebni mi je da se vratim na teren i testiram svoje mogućnosti. Morala sam da naučim da se nosim sa bolom. Poslije svakog meča mislila sam što bi trebalo da uradim da bi bude bolje",završila je  je Sharapova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi